Vis

Apartman Nona


60m2 - 2 sobe s 2 ležaja, kuhinja s blagovaonicom i kupaona s tušem. >> Opširnije

Apartman Luci


60m2 - 2 sobe s 2 ležaja, kuhinja s blagovaonicom i kupaona s tušem. >> Opširnije

Apartman Pere


60m2 - 2 sobe s 2 ležaja, kuhinja s blagovaonicom i kupaona s tušem. >> Opširnije

Kamo izaći

Restorani i izlasci
Nasuprot Taleža cca 500m cestom nalaze se restorani koji imaju vrlo dobar izbor domaće kuhinje te gdje je moguće rezervirati redovne ručkove/večere. To su "Pol Murvu", "Darko" i "Maxo".
Na putu za Rukavac u Podstražju odličan je restoran "Ferol" a u samom Rukavcu s fantastićnom pozicijom na obali mora restoran "Dalmatino".
U gradu Visu u dijelu koji se zove Kut nalazi se restoran "Pojoda" vlasnika Zorana Brajčića koji je niz godina nositelj titule "najboljeg kuhara" te čije je specijalitete svakako potrebno probati. Također je poznat restorani "Morski Val", "Vatrica" te prekrasan jedinstveni park palmi i ambijent restorana "Villa Kaliopa".
Vis tijekom ljeta obiluje kulturnim priredbama - Koncerti i kazališne priredbe te jedriličarske regate. Izleti oko otoka Kao i posjet uvalama Stiniva, Stončica Srebrna , Rukavac Zaglov, Rude i Trovna s restoranom kultnog književnika Senka Karuze, dio su turističke ponude. Redovni su izleti za "Modru špilju" na otoku Biševu kao i posjet otocima Sveti Andrija i Brusnik.
Komiža sama predstavlja mjesto muzej zbog svog položaja i očuvane cjeline starog naselja te također obiluje restoranima i mjestima za izlazak. Restorani su "Bako" "Nono", "Jastožera" i "Modra spilja" itd...
Putem agencije "Alter natura" možete letjeti paraglajderom, pješačiti otokom i voziti se biciklom, upoznati spilje i nepoznate dijelove otoka. Agencija "Srebrna tours" voziti će vas brodom po skrivenim uvalama i na Biševo...


Follow us & check in

Twitter Feeds